Friday, November 04, 2005

ΦΩΤΙΑΑΑ!!

Από την Ελευθεροτυπία: (http://www.enet.gr/online/online_text?c=111&id=93547888)
«…Πολιτική κρίση έχει ξεσπάσει στη Γαλλία μετά τις ταραχές που ξέσπασαν σε φτωχές συνοικίες στα παρισινά περίχωρα.
Η κυβέρνηση φαίνεται ανίσχυρη να θέσει τέλος σε μια άνευ προηγουμένου ανάφλεξη βίας σε υποβαθμισμένες φτωχές περιοχές, όπου ζουν πολλές οικογένειες μεταναστών από τη βόρεια Αφρική.
Οι εκκλήσεις για κατευνασμό των πνευμάτων από τον πρόεδρο Σιράκ και οι προσπάθειες για επαναφορά της τάξης με τη βοήθεια τοπικών παραγόντων, εκπαιδευτών και μεσολαβητών έπεσαν στο κενό.
Για έβδομη νύχτα σημειώθηκε κλιμάκωση των επεισοδίων και εξάπλωσή τους σε εννέα συνοικίες στην περιφέρεια Παρισιού…»

Άντε, και στα δικά μας…

10 Comments:

Blogger e-Lawyer said...

Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να περιμένει πως και τι να του κάψουν το αυτοκίνητο και να απειλήσουν την σωματική του ακεραιότητα.

6:19 PM  
Blogger Filotas said...

Αυτοκίνητο δεν έχω, να με απειλήσουν πρώτο από όλους δεν το βλέπω, υπάρχουν πιο σημαντικοί άνθρωποι από εμένα, οπότε όποιος έχει πρόβλημα ας φωνάξει φω...ήθειααααα!!!

4:10 AM  
Blogger e-Lawyer said...

Ούτε κι εγώ έχω αυτοκίνητο, αλλά η βία είναι τυφλή. Το γεγονός οτι για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να φοράω κοστούμι έχει αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο στην πόλη που ζω.

5:16 AM  
Blogger zouri1 said...

σιγα την γραβατα.

7:17 AM  
Blogger η Λίτσα said...

αυτοκινητο δεν εχω αλλα την βέσπα την καιω και την βαζω στο οδοφραμα!

1:58 PM  
Blogger Filotas said...

e - lawyer έλα στη Δράμα! Λίτσα αν πρόκειται να βάλεις κάποιο από τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιείς στο οδόφραγμα, προτείνω το λεωφορείο!!!

3:50 AM  
Blogger Alexandra said...

Λίτσα μαζί σου, εγώ δεν έχω ούτε βέσπα αλλά θα βάλουμε μαζί την δική σου...

8:12 AM  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

ΕΙΣΑΙ ΜΑΥΡΟΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ?ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΒΙΑΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΜΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΙΧΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΓΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΥΡΙΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ.
ΕΤΣΙ ΥΠΟΤΙΜΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤIΣΕΙ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ (ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ...

3:29 PM  
Blogger Lili said...

Την μερα που πηγε η μανα μου...και μετα λεει γιατι την λεω γκαντεμω...

4:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

litsak.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading litsak.blogspot.com every day.
bad credit loans
faxless payday loans

1:13 PM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker