Monday, January 23, 2006

Άσε κάτω την σακούλα ρε ….

Σε είδα που είχες αρπάξει ένα μάτσο σακούλες στο ταμείο του σούπερ μάρκετ ... και που έβαζες το κάθε ένα προϊόν σε άλλη σακούλα - τζάμπα είναι- σκέφτηκες…

Για κοίτα εδώ…
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=82017232
«… Υπολογίζεται -υπογραμμίζει- ότι ένα μαρούλι ή ένα μπιφτέκι που έχουν ταφεί μέσα σε πλαστικό χρειάζονται 30-70 χρόνια για να αποσυντεθούν…»

Άσε κάτω την σακούλα….
Πρώτα θα έχει λιώσει το πτώμα σου και μετά η σακούλα που έβαλες τα γαριδάκια….

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kai oxi mono afto, alla kai to paketarisma twn fagitwn sta super market. Merikes fores ine perissoteros o ogos tou paketou, para tou periexomenou. Idiws stin Aglia pou ime, ine ta idia kai xeirotera. Apeires plastikes sakoules kathe mera kai apeira plastika containers gia otidipote, apo tin mprizola sto kounoupidi.

K.

6:16 AM  
Blogger Lili said...

τα εργοστασια που φτιαχνουν τις σακουλες δηλητηριαζουν και τον αερα.




Διχτακι παιδες.

11:19 AM  
Blogger terrangirl said...

Υπάρχει μια μανία να το πω πως να το πω δεν ξέρω στη χρήση της πλαστικής σακούλας. Παράδειγμα πας στην Εβγα να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και μια σοκολάτα και σου τα βάζουν σε σακούλα (πλαστική εννοείται). Μα ολόκληρη σακούλα για τα τσιγάρα; Έλεος πια! Οι περισσότεροι καταστηματάρχες αν αρνηθείς την σακούλα σε κοιτάνε εμβρόντητοι σαν εξωγήινο. Στους περισσότερους πρέπει να να εξηγήσεις το προφανές, ότι θα τα βάλεις δηλαδή στην τσάντα σου, για να σου χαμογελάσουν πάλι καθησυχασμένοι. Είναι προχωρημένη η κατάσταση.

11:33 AM  
Blogger Unknown said...

να κάνουμε το κίνημα της χάρτινης σακούλας (αφού όλοι θέλουν τη σακούλα τους) ;)

2:48 PM  
Blogger . said...

ούτε χάρτινη.... δε βαστάει. ή διχτάκι ή πάνινη από το σπίτι.

και συμφωνώ με τον ορλάντο, για τα σκουπίδια τις ήθελε, το χω κάνει και γω

1:53 AM  
Blogger loretta said...

Κι εγω γι αυτό τις παίρνω, για τα σκουπίδια μου. Θεωρώ μεγαλύτερη βλακεία και σπατάλη το να αγοράζεις σακούλες απορριμάτων μονο και μονο για να τις πετάξεις μετά. οπότε ναι, καλύτερα να παίρνεις αυτές του σούπερ μάρκετ.
Όσο για διχτάκια και πάνινες, συμφωνω απόλυτα αλλα δεν έχω δει κανέναν να το κάνει και δεν πιστεύω οτι το κάνει και κανεις από εσας.

3:37 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker