Monday, January 23, 2006

Άσε κάτω την σακούλα ρε ….

Σε είδα που είχες αρπάξει ένα μάτσο σακούλες στο ταμείο του σούπερ μάρκετ ... και που έβαζες το κάθε ένα προϊόν σε άλλη σακούλα - τζάμπα είναι- σκέφτηκες…

Για κοίτα εδώ…
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=82017232
«… Υπολογίζεται -υπογραμμίζει- ότι ένα μαρούλι ή ένα μπιφτέκι που έχουν ταφεί μέσα σε πλαστικό χρειάζονται 30-70 χρόνια για να αποσυντεθούν…»

Άσε κάτω την σακούλα….
Πρώτα θα έχει λιώσει το πτώμα σου και μετά η σακούλα που έβαλες τα γαριδάκια….

11 Comments:

Blogger Master Li Mu Bai said...

Το διάβασα και εγώ σήμερα το πρωί και έλεγα να κάνω ένα ποστ. Απίστευτο ε; Πραγματικά πεταμένα λεφτά!

6:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Kai oxi mono afto, alla kai to paketarisma twn fagitwn sta super market. Merikes fores ine perissoteros o ogos tou paketou, para tou periexomenou. Idiws stin Aglia pou ime, ine ta idia kai xeirotera. Apeires plastikes sakoules kathe mera kai apeira plastika containers gia otidipote, apo tin mprizola sto kounoupidi.

K.

6:16 AM  
Blogger Master Li Mu Bai said...

This comment has been removed by a blog administrator.

6:18 AM  
Blogger orlando said...

Ο.Κ αλλά μήπως ο σωστός τίτλος είναι " έξω οι πλαστικές σακκούλες από τα super markets" γιατί ο τύπος νάσαι σίγουρη ότι τις χρησιμοποιεί για τα σκουπίδια του σπιτιού του μετά.

10:22 AM  
Blogger Lili said...

τα εργοστασια που φτιαχνουν τις σακουλες δηλητηριαζουν και τον αερα.
Διχτακι παιδες.

11:19 AM  
Blogger terrangirl said...

Υπάρχει μια μανία να το πω πως να το πω δεν ξέρω στη χρήση της πλαστικής σακούλας. Παράδειγμα πας στην Εβγα να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και μια σοκολάτα και σου τα βάζουν σε σακούλα (πλαστική εννοείται). Μα ολόκληρη σακούλα για τα τσιγάρα; Έλεος πια! Οι περισσότεροι καταστηματάρχες αν αρνηθείς την σακούλα σε κοιτάνε εμβρόντητοι σαν εξωγήινο. Στους περισσότερους πρέπει να να εξηγήσεις το προφανές, ότι θα τα βάλεις δηλαδή στην τσάντα σου, για να σου χαμογελάσουν πάλι καθησυχασμένοι. Είναι προχωρημένη η κατάσταση.

11:33 AM  
Blogger street spirit said...

να κάνουμε το κίνημα της χάρτινης σακούλας (αφού όλοι θέλουν τη σακούλα τους) ;)

2:48 PM  
Blogger . said...

ούτε χάρτινη.... δε βαστάει. ή διχτάκι ή πάνινη από το σπίτι.

και συμφωνώ με τον ορλάντο, για τα σκουπίδια τις ήθελε, το χω κάνει και γω

1:53 AM  
Blogger loretta said...

Κι εγω γι αυτό τις παίρνω, για τα σκουπίδια μου. Θεωρώ μεγαλύτερη βλακεία και σπατάλη το να αγοράζεις σακούλες απορριμάτων μονο και μονο για να τις πετάξεις μετά. οπότε ναι, καλύτερα να παίρνεις αυτές του σούπερ μάρκετ.
Όσο για διχτάκια και πάνινες, συμφωνω απόλυτα αλλα δεν έχω δει κανέναν να το κάνει και δεν πιστεύω οτι το κάνει και κανεις από εσας.

3:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »

7:50 PM  
Anonymous Anonymous said...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區

6:54 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker