Sunday, September 18, 2005

ΚΑΠΝΟΣ 2…

2η βδομάδα χωρίς τσιγάρο…
Η 2η βδομάδα ήταν πιο δύσκολη από την πρώτη.

Πολλά νεύρα, τσακώθηκα με όλους … έφτασα στο τσακ, αλλά τα κατάφερα να μην ανάψω τσιγάρο.

Το κακό είναι που μαζί με το τσιγάρο έκοψα και τον φραπέ!
(φραπές χωρίς τσιγάρο λέει; Δεν λέει …)

Είμαι η Λίτσα και εξακολουθώ να είμαι καλά!

Ξού ρε καουμπόη!!! (του Marlboro…)

15 Comments:

Blogger Nadia Smith said...

Hi, I was browsing the Web and came accross your site. I am pretty new to blogging and everything but it seems pretty fun. I have a site about radiant cut diamonds that I just started last week. Well, keep on blogging!

5:29 PM  
Blogger vasvoe said...

Μπράβο κοριτσάρα μου, εεέτσι!!!

Καλημέρα και καλή σου άκαπνη εβδομάδα!

11:45 PM  
Blogger Chrisa said...

Κουράγιο!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!! Εσύ ήσουν παλιά αθλήτρια (σαν και μένα, έκανα άλμα εις ύψος) τι το άρχισες το τσιγάρο???
Και εγώ το είχα ξεκινήσει λόγω φόρτου εργασιάς και άγχους αλλά δεν μπορούσα να το συνεχίσω... το έκοψα μετά από 6 μήνες. Τώρα κάνω κανένα τσιγαράκι κάθε 4 μέρες και με ξεαγχώνει!!!

12:22 AM  
Blogger oloi said...

Η ΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΟΡΕ!
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΕ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ!!

In LITSA we trust!!!
(0comments - Mέλος του Λίτσας φαν κλαμπ)

12:49 AM  
Blogger Mourning Blade said...

όπως είπε και η Χρύσα, το ζήτημα είναι να το ελέγχεις. Που σημαίνει όσο μπορείς να το κρατάς στο ένα τσιγάρο ανά τέσσερεις μέρες, ακόμα κι ένα τσιγάρο τη μέρα ρε παιδί, μην άγχεσαι! τώρα βέβαια αν τα καταφέρνεις και χωρίς είσαι κυρία! κι εγώ το έχω περιορίσει. ένα την ημέρα...πακέτο...καλά πάμε κι από δω!

3:09 AM  
Blogger J95 said...

Λεπίδα, αυτό που λες δε γίνεται.

Δηλαδή γίνεται, αλλά τρως τέτοιο πακέτο μέχρι το επόμενο τσιγάρο που χίλιες φορές προτιμότερο να φας το άγχος 3 εβδομάδες και να καθαρίσεις.

Κράτα γερά Λίτσα. Άλλη μια εβδομάδα και μετά ούτε καν θα το σκέφτεσαι.

3:44 AM  
Blogger mindstripper said...

Εγώ έκανα να πιω καφέ ενάμιση μήνα. Μετά σιγά-σιγά τον ξεκίνησα και πάλι δεν τρελλαίνομαι πια. Μέχρι τότε είχα πλακωθεί στο γάλα, το οποίο ήταν το μοναδικό πράγμα που όταν το έπινα δεν ήθελα καθόλου να καπνίζω. Κατουριόμουν δε συνέχεια (7-8 φορές τη μέρα κι άλλες 2-3 τη νύχτα).

Καλά πας. Αντικειμενικά έχεις απεξαρτητοποιηθεί από τη νικοτίνη (λεν). Υποκειμενικά εσύ θα ξέρεις πότε. Έχεις φάει τον γάιδαρο πάντως. Τελείωσες.

6:51 AM  
Blogger . said...

μια φανατική αντικαπνίστρια σε συγχαίρει!!!! μπράβο :) επιμονή

12:42 PM  
Blogger Πάνος said...

Μια λεπτομέρεια: όταν αιστανθείς σίγουρη, μη γελαστείς και πεις "ένα, δεν πειράζει..." - θα είναι καταστροφή (και επιστροφή)

Δύο: Ο φραπές δεν είναι καφές - ευκαιρία να εξερευνήσεις τον αληθινό, μαγικό κόσμο του καφέ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, όταν έχεις κόψει το τσιγάρο, μην ανησυχείς.

Τρία: Βάστα γερά, όχι για τρεις βδομάδες - χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος να το ξεπεράσεις. Χρόνια μετά, το διαβολάκι είναι ακόμα ζωντανό!

1:24 PM  
Blogger Mourning Blade said...

@j95: λες αυτό να φταίει και είμαι ακόμα βρωμιάρα παλιοκαπνίστρια??? Λιτσάκι, μην ακούς τις συμβουλές μου κορίτσι μου, σταθερά εσύ στον αντικαπνιστικό αγώνα τον οποίο στηρίζω με όλες τις σκέψεις μου!!!!:)))))

2:35 PM  
Blogger bloody sunday said...

Εεεε... δεν θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση αλλά ξέρετε ότι ο πασίγνωστος Marlboro man δεν είναι πια αναμεσά μας... και νομίζω ότι και εσείς υποπτεύεστε το λόγο... δείτε το όμως απλά σαν τραγική ειρωνεία!

Κι εγώ είχα προσπαθήσει να το κόψω αλλά χωρίς επιτυχία. Η συμβουλή μου: να αθλείσαι, να ασκείς το σώμα σου συνεχώς, πχ σε γυμναστήριο, με τρέξιμο ή ακόμη καλύτερα σε κάποιο ομαδικό άθλημα! Θα το κόψεις μαχαίρι (αρκεί η παρέα σου να μην καπνίζει μανιωδώς...)

Εγώ πχ είχα δοκιμάσει να το κόψω πρόπερσι το καλοκαίρι σε ένα κάμπινγκ δίπλα στη θάλασσα. Για να τα καταφέρω έτρεχα σαν τρελός πάνω - κάτω στην παραλία. Η προσπάθεια πήγαινε καλά μέχρι τη στιγμή που όλη η παρέα λες και ήταν συμφωνημένοι, άναβαν τσιγάρο επί 24ωρου βάσεως όταν με έβλεπαν. Την συνέχεια την ξέρετε...

Επίσης αν τύχει να ζήσεις σε κάποια χώρα που απαγορεύεται το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους (όπως μου συνέβη εμένα για λίγο στο Δουβλίνο) θα το κόψεις πολύ εύκολα. Απλά ξενερώνεις και κουράζεσαι αφάνταστα να βγαίνεις κάθε λίγο για να καπνίσεις επειδή δε σε αφήνουν να το κάνεις αυτό την ώρα που το θες, πχ με τον καφέ, όταν πίνεις, μετά το φαγητό κλπ.

2:47 AM  
Blogger greekgaylolita said...

Ξου-ξου..

8:58 AM  
Anonymous Anonymous said...

Excellent, love it! Cheap liquid vitamins Mitsubishi eclipse specifications Thailand fucking shemale Problems with statin drugs Lowest price buy meridia 1959 pontiac bonneville die cast Florida law malpractice medical Fire alarm engineer jobs Alternative in teen zoloft pontiac 3.1 parts

4:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! teen teen teen pussy buying paintball barrels http://www.blonde-babe-blow-job.info/Sexy_teens_tease.html Online+virtual+public+schools accutane centre govt claims legal

5:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! » »

10:38 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker